I. Országos Pálinka Konferencia
1055 Budapest, Markó utca 29-31.

Megközelíthetőség

Igen, a rendezvény helyszíne egy rövid sétával is könnyen megközelíthető az M2 (Kossuth Tér), az M3 (Nyugati pályaudvar) metroállomásoktól, illetve a 4-6 villamos Nyugati Pályaudvar megállójától.

Gépjárművel

A Markó utca a Bajcsy-Zsilinszky körút felől egy irányú a Bihari út felé!

Parkolás

A rendezvény idejére nem tudunk parkolót biztosítani az előadók és a vendégek számára. Gépjárművel a környező utcákban parkolhatnak. A parkolás díjköteles. Tekintettel a parkolási nehézségekre javasoljuk tömegközlekedési eszközök használatát.

Gyalogosan

A rendezvény helyszíne egyaránt megközelíthető az M2 (Kossuth Tér) – M3 (Nyugati pályaudvar) metrotól, illetve a 4-6 villamostól (Nyugati Pályaudvar) egy rövid sétával.

Elérhetőségek

Szervezőbizottság

Lugasi Andrea

Lenkovics Beatrix

Magyarné Horváth Kinga

Pavlicsek Csaba

Fekete-Frojimovics Zsófia

Forduljon hozzánk bizalommal!

13 + 12 =

Elérhetőségek

Média és Marketing

Zina

Pálinkaangyal

“Én hiszek a pálinkában. …hogy nem csak múltja, de jövője is van. Megtiszteltetés számomra, hogy én lehetek az I. Országos Pálinka Konferencia háziasszonya.”

Viktor

PromoVersum

“Jó érzés visszatérni az Alma Materbe. S még jobb, hogy a konferencián vállalt szerepünkkel valamit viszonozhatok én is az itt töltött évekért cserébe.”

Forduljon hozzánk bizalommal!

15 + 9 =

A rendezvény szervezője

Együttműködő partnerek

Az I. Országos Pálinka Konferencia szervezői a pálinkakultúra és a minőségi pálinka fogyasztásának elkötelezett hívei és támogatói.

Share This