I. Országos Pálinka Konferencia

Meghívott előadók

Csendes Zsolt

Octantisz Kutató Kft

“Nagyapáink pohárba töltött gyümölcs varázslatát őrizzük meg unokainknak…”

Vidékfejlesztési agrármérnök, pálinkamester, szőlész-borász szakmérnök, Henriette Brandy párlatmestere

Dúl Udó Endre

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Fehér Péter

Somló Spirit Pálinkaház

“Cornus a gyümölcs lelke”

Területi értékesítő (Somló Spirit)

Fekete-Frojimovics Zsófia (PhD)

Budapesti Gazdasági Egyetem (KVIK)

“Bor és pálinka, egyik és másik, okosan használva egészségre válik.”

BGE Vendéglátás Tanszék adjunktusa, oktatási és oktatástámogatási koordinátor, okleveles agrármérnök

Gergely Szilveszter

BME

Gulyás Csaba

WSET London

“Szódával jobb, mint a whisky, teába jobb, mint a rum” – Edward herceg a Kecskeméti barackpálinkáról

Hidvégi Hedvig

BGE-KVIK

Kalmárné Rimóczi Csilla

Neumann János Egyetem

„A bor példájára jöhet a pálinkaturizmus!”

Kovács András

HAGYÓ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

“„Hagyómányos” Innovációval a jövő párlatai felé!

A Hagyó kft. tulajdonosa és ügyvezetője. Aktív kutató és fejlesztő. Több mint tíz szabadalom feltalálója. A lepárlás és az erjesztés szakértője. Külömböző alapanyagú párlatok komplex technológiai sorának fő konstuktőre, az USA picára fejlesztet világszínvonalú  innovatív “HagyóDistilling”  berendezés család megálmodója és életre hívója. „Pálinka Mániákus” ( Mániám a Pálinkám )

Lenkovics Beatrix

BGE-KVIK

„A pálinka több mint minden más ital, HUNGARIKUM, ezért hazánkra is gondoljunk, miközben isszuk.”

BGE Vendéglátás Tanszék adjunktusa, okleveles élelmiszermérnök

Lugasi Andrea

BGE-KVIK

Magyarné Horváth Kinga

BGE-KVIK

“A pálnika nem csak termék, hanem egy életérzés”

Adjunktus, MA angol F&B szakirány képzésvezető

Mihalik István

NAV

“A pálinka csak Magyarországon készülhet, és csak ott lehet tiszta szívvel elfogyasztani.”

Pénzügyőr alezredes, főosztályvezető-helyettes, jövedéki főosztály, Nemzeti Adó- ls Vámhivatal, Kelet-budapesti Adó és Vámigagatóság.

Pavlicsek Csaba

Pavlinkarium

Pálinkabíráló, a pálinkagasztronomia és aromakutatás elhivatott kutatója, négyszeres országgyőztes párlatkészitő

Petzold Attila

P-advisor Hungary Kft.

Prohászka Béla

Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetsége

Sándor Dénes

BGE-KVIK

“A jó minőségű pálinka kiváló gyümölcsből, megfelelő technológiával és a készítő szakember tudásával, munkájával előállított termék, melyre méltán lehetünk büszkék Magyarországon. .”

Szabados János

Prefixbox Ltd

“A pálinka össze tudja kovácsolni a barátokat”

Okleveles pálinkamester, e-commerce szakember, az e-pálinka blog tulajdonosa

Szöllősi Edit

Agrárminisztérium

“A pálinkaturizmus kialakításának és a pálinka kultúra népszerűsítésének megszállottja.”

Pálinkamester szakmérnök, gazdasági agrármérnök, pálinkabíráló, egyetemi oktató, a pálinkaturizmus kialakításának és a pálinka népszerűsítésének szakértője.

A rendezvény szervezője

Együttműködő partnerek

Az I. Országos Pálinka Konferencia szervezői a pálinkakultúra és a minőségi pálinka fogyasztásának elkötelezett hívei és támogatói.

Share This