Tanfolyam tartalom
Bevezető
I. A pálinka érzékszervi bírálata
II. A Pálinka érlelése
A könyvet már nem tudod megvásárolni, újrakiadását nem tervezzük.
Kérdésed, kérésed észrevételed akad a “Pálinkaromák nyomában” jegyzetekkel vagy témáival kapcsolatban? A leggyakrabban ismételet kérdésekre nem csak a kurzusok és workshopok leírásában kaphatsz választ, hanem a szakmai napok főoldalán is.
Kérdésed, kérésed észrevételed akad a “Pálinkaromák nyomában” jegyzetekkel vagy témáival kapcsolatban? A leggyakrabban ismételet kérdésekre nem csak a kurzusok és workshopok leírásában kaphatsz választ, hanem a szakmai napok főoldalán is.
Kortyolj bele!
Csatlakozz közel 10.000 fős közösségünkhöz és pálinkázz velünk online! Iratkozz fel a PálinkásPalackPosta hírlevelére és mi hetente egyszer szállítjuk neked a Pálinkák és Párlatok világának híreit, a párlatversenyek eredményeit, programajánlókat, különleges ajánlatokat és játékokat!
Kérdésed akadt?
Legyél egy segítőkész, motiváló közösség része. Ők a „Minőségi pálinkák és Párlatok” zárt Facebook-csoport tagjai.
Nem kaptál választ? Segítünk!
Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire sem a csoportban, sem a „Gyakran ismételt kérdések” (GyIK) menüben nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt az info {kukac} palinkakesparlatok.hu címre. Örömmel segítünk!