Tanfolyam tartalom
Bevezető
Impresszum (lmpa1)
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
Köszönetnyilvánítás (lmpa1)
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
Előszó (lmpa1)
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
Történelmi háttér – jogi szabályozás (lmpa1)
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
Bevezetés (lmpa1)
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
I. A pálinka érzékszervi bírálata
A kóstolás (lmpa1)
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
A nagy pohárteszt (lmpa1)
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
A pálinka aromakomponensei (lmpa1)
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
II. A Pálinka érlelése
Az érlelés története (lmpa1)
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
Akácfa, mint hordóalapanyag (lmpa1)
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
Gesztenyefa, mint hordóalapanyag (lmpa1)
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
Cseresznyefa, mint hordóalapanyag (lmpa1)
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
Az érlelés aromajegyei (lmpa1)
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz