I. Országos Pálinka Konferencia
Meghívott előadók

Csendes Zsolt
Octantisz Kutató Kft
“Nagyapáink pohárba töltött gyümölcs varázslatát őrizzük meg unokainknak…”
Vidékfejlesztési agrármérnök, pálinkamester, szőlész-borász szakmérnök, Henriette Brandy párlatmestere

Dúl Udó Endre
Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Fehér Péter
Somló Spirit Pálinkaház
“Cornus a gyümölcs lelke”
Területi értékesítő (Somló Spirit)

Fekete-Frojimovics Zsófia (PhD)
Budapesti Gazdasági Egyetem (KVIK)
“Bor és pálinka, egyik és másik, okosan használva egészségre válik.”
BGE Vendéglátás Tanszék adjunktusa, oktatási és oktatástámogatási koordinátor, okleveles agrármérnök

Gergely Szilveszter
BME

Gulyás Csaba
WSET London
“Szódával jobb, mint a whisky, teába jobb, mint a rum” – Edward herceg a Kecskeméti barackpálinkáról

Kalmárné Rimóczi Csilla
Neumann János Egyetem
„A bor példájára jöhet a pálinkaturizmus!”
Kovács András
HAGYÓ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
“„Hagyómányos” Innovációval a jövő párlatai felé!“
A Hagyó kft. tulajdonosa és ügyvezetője. Aktív kutató és fejlesztő. Több mint tíz szabadalom feltalálója. A lepárlás és az erjesztés szakértője. Külömböző alapanyagú párlatok komplex technológiai sorának fő konstuktőre, az USA picára fejlesztet világszínvonalú innovatív “HagyóDistilling” berendezés család megálmodója és életre hívója. „Pálinka Mániákus” ( Mániám a Pálinkám )

Lenkovics Beatrix
BGE-KVIK
„A pálinka több mint minden más ital, HUNGARIKUM, ezért hazánkra is gondoljunk, miközben isszuk.”
BGE Vendéglátás Tanszék adjunktusa, okleveles élelmiszermérnök

Lugasi Andrea
BGE-KVIK

Magyarné Horváth Kinga
BGE-KVIK
“A pálnika nem csak termék, hanem egy életérzés”
Adjunktus, MA angol F&B szakirány képzésvezető

Mihalik István
NAV
“A pálinka csak Magyarországon készülhet, és csak ott lehet tiszta szívvel elfogyasztani.”
Pénzügyőr alezredes, főosztályvezető-helyettes, jövedéki főosztály, Nemzeti Adó- ls Vámhivatal, Kelet-budapesti Adó és Vámigagatóság.

Pavlicsek Csaba
Pavlinkarium
Pálinkabíráló, a pálinkagasztronomia és aromakutatás elhivatott kutatója, négyszeres országgyőztes párlatkészitő

Sándor Dénes
BGE-KVIK
“A jó minőségű pálinka kiváló gyümölcsből, megfelelő technológiával és a készítő szakember tudásával, munkájával előállított termék, melyre méltán lehetünk büszkék Magyarországon. .”
Szabados János
Prefixbox Ltd
“A pálinka össze tudja kovácsolni a barátokat”
Okleveles pálinkamester, e-commerce szakember, az e-pálinka blog tulajdonosa

Szöllősi Edit
Agrárminisztérium
“A pálinkaturizmus kialakításának és a pálinka kultúra népszerűsítésének megszállottja.”
Pálinkamester szakmérnök, gazdasági agrármérnök, pálinkabíráló, egyetemi oktató, a pálinkaturizmus kialakításának és a pálinka népszerűsítésének szakértője.