Alapanyagok
Hamarosan elérhető!
1. témakör: az alapanyagok beszerzése
Hamarosan
2. témakör: az alapanyagok feldolgozása
Válogatás, száreltávolítás, mosás, magozás, aprítás/zúzás, préselés.
Hamarosan
3. témakör: gyümölcsök
Pálinkák és párlatok alapjául szolgáló gyümölcsök és azok jellegzetességei.
4. témakör: egyéb alapanyagok
Hamarosan
Pálinkakonferencia
hamarosan
Gyakran ismételt kérdések a “Magánfőzés – alapanyagok” szakmai napokról
Gyakran ismételt kérdések a szakmai napokról 1
Kérdésed, kérésed észrevételed akad a “Magánfőzés – alapanyagok” szakmai napokkal vagy témáival kapcsolatban? A leggyakrabban ismételet kérdésekre nem csak a kurzusok és workshopok leírásában kaphatsz választ, hanem a szakmai napok főoldalán is.
Gyakran ismételt kérdések a szakmai napokról 2
Kérdésed, kérésed észrevételed akad a “Magánfőzés – alapanyagok” szakmai napokkal vagy témáival kapcsolatban? A leggyakrabban ismételet kérdésekre nem csak a kurzusok és workshopok leírásában kaphatsz választ, hanem a szakmai napok főoldalán is.
Gyakran ismételt kérdések a szakmai napokról 3
Kérdésed, kérésed észrevételed akad a “Magánfőzés – alapanyagok” szakmai napokkal vagy témáival kapcsolatban? A leggyakrabban ismételet kérdésekre nem csak a kurzusok és workshopok leírásában kaphatsz választ, hanem a szakmai napok főoldalán is.
A pálinkakonferencia és szakmai napok támogatói



Kérdésed akadt?
Legyél egy segítőkész, motiváló közösség része. Ők a „Minőségi pálinkák és Párlatok” zárt Facebook-csoport tagjai.
Nem kaptál választ? Segítünk
Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire sem a csoportban, sem a „Gyakran ismételt kérdések" (GyIK) menüben nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt az info {kukac} palinkakesparlatok.hu címre. Örömmel segítünk!