Pálinkakonferencia, szakmai napok és workshopok

Nem vagy bejelentkezve, kérlek jelentkezz be.

Hofi szerint muszáj tanulni!

Mert a tudás, meghozza gyümölcsét! A gyümölcsből pedig pálinkát lehet főzni.

Bár régi az anekdota, tartalmát ma legalább annyira érdemes megfogadnunk, mint mikor a vicc született. Hiszen érett gyümölcsből csakis a megfelelő tudás és tapasztalat birtokában készíthetünk ízletes párlatokat. Ezért csak olyan párlatkészítőket és szakembereket kérünk fel előadónak, akikről tudjuk, hogy gyakorlatban is képesek voltak megvalósítani azt, amiről beszélnek. S ami még fontosabb, hogy az előadások és beszélgetések során ezt a tudást hajlandók voltak megosztani velünk. Többen meglepő őszinteséggel meséltek tapasztalataikról vagy árulták el műhelytitkaikat.

Regisztrálj, foglalj helyet sorainkban és kortyolj bele kéthetente te is szakmai útmutatóikba, ahol kiváló hazai szakember osztja meg veled sikereik titkait!

Előadóink

Ledő Móni pálinkamester

Ledő Moni

Pálinkamester

Hamarosan még több előadó

Szabados János

ePálinka

Csatlakozz hozzánk előadóként!

Ha a tudásod közösségünk számára is értékes lehet!

Nálunk több módon is profitálhatsz.

Szervezők

palinka.online a házi pálinkafőzési kellékek megbízható szakáruzáha

Kass Viktor Mihály

Kass Viktor vagyok, de te hívhatsz egyszerűen csak komáknak. Ha ízletes pálinkáról esik szó, bizalommal fordulhatsz hozzám, szívesen segítek. 

Bevallom, nem terveztem, hogy valaha is pálinkafőzéssel vagy -értékesítéssel fogok foglakozni.


Néhány éve azonban egy barátom bérfőzdét tervezett nyitni. Így ástam bele magam mélyebben a pálinka világába, s már a saját főzdémet és a saját pálinkaboltomat tervezem. Ami néhány éve hobbinak indult, ma már félig-meddig a hivatásom. 


Gyakran találkozhattunk olyan versenyeken, mint Brillante, az etesi, a Magnus Spirituum, az Országos Pálinkaverseny, a Perkátai vagy a Balaton Open. Főzdékben Zamárdin, Gyulán. Illetve szakmai rendezvényeken, műhelyekben (Pavlinkum) és fesztiválokon.

Mindezek részeként gyűjtöttem össze az “ízletes pálinka titkait” és publikáltam közösségi média oldalaimon. 

Most pedig meghívott szakmai előadókkal együtt osztom meg veletek ezt a tudást itt a palinkakonferencia | szakmai napok online workshopjain és rendezvényein.

 

A pálinkakonferencia és szakmai napok támogatói

Kortyolj bele!

Csatlakozz közel 10.000 fős közösségünkhöz és pálinkázz velünk online! Iratkozz fel a PálinkásPalackPosta hírlevelére és mi hetente egyszer szállítjuk neked a Pálinkák és Párlatok világának híreit, a párlatversenyek eredményeit, programajánlókat, különleges ajánlatokat és játékokat!

Kérdésed akadt?

Legyél egy segítőkész, motiváló közösség része. Ők a „Minőségi pálinkák és Párlatok” zárt Facebook-csoport tagjai.

 

Nem kaptál választ? Segítünk!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire sem a csoportban, sem a „Gyakran ismételt kérdések” (GyIK) menüben nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt  az info {kukac} palinkakesparlatok.hu címre. Örömmel segítünk!