Ledő Móni | Pálinkaaromák nyomában (lmpa1)

Jelenlegi állapot

Nem jelentkeztél

Ár

Ingyenes

Kezdj hozzá

Gyakran ismételt kérdések a
“Pálinkaaromák nyomában"jegyzetekről

A könyvet már nem tudod megvásárolni, újrakiadását nem tervezzük. 

Kérdésed, kérésed észrevételed akad a “Pálinkaromák nyomában” jegyzetekkel vagy témáival kapcsolatban? A leggyakrabban ismételet kérdésekre nem csak a kurzusok és workshopok leírásában kaphatsz választ, hanem a szakmai napok főoldalán is.

Kérdésed, kérésed észrevételed akad a “Pálinkaromák nyomában” jegyzetekkel vagy témáival kapcsolatban? A leggyakrabban ismételet kérdésekre nem csak a kurzusok és workshopok leírásában kaphatsz választ, hanem a szakmai napok főoldalán is.

Tanfolyam tartalom

Bevezető
Impresszum (lmpa1)
Köszönetnyilvánítás (lmpa1)
Előszó (lmpa1)
Történelmi háttér – jogi szabályozás (lmpa1)
Bevezetés (lmpa1)
I. A pálinka érzékszervi bírálata
A kóstolás (lmpa1)
A tökéletes pálinkakóstoló pohár (lmpa1) 1 Téma
Lecke tartalom
0% befejezve 0/1 lépés
A nagy pohárteszt (lmpa1)
A pálinka érzékszervi bírálata (lmpa1) 5 Téma
A pálinka aromakomponensei (lmpa1)
II. A Pálinka érlelése
Az érlelés története (lmpa1)
Az angyalok jussa, avagy a párolgás (lmpa1) 1 Téma
Lecke tartalom
0% befejezve 0/1 lépés
Tölgyfa, mint hordóalapanyag (lmpa1) 2 Téma
Akácfa, mint hordóalapanyag (lmpa1)
Gesztenyefa, mint hordóalapanyag (lmpa1)
Cseresznyefa, mint hordóalapanyag (lmpa1)
Az érlelés aromajegyei (lmpa1)
1 / 4